Biercreaties Pottelbergh

De bieren van Biercreatie's Pottelbergh zijn allemaal artisanale Belgische bieren gebrouwen met hernieuwbare energie.
 
Ze bevatten noch kleurpigmenten, noch schuimverbeteraars of kunstmatige smaakmakers. Deze artisanale bieren zijn hoppig en vol van smaak, maar zijn alsook zacht in de mond.
 
Ze hebben een uitstekende zoet-bitter balans, een aangename geur en een mooie schuimkraag. 
 
De bieren van Biercreatie's Pottelbergh zijn uitsluitend gebrouwen volgens het traditioneel brouwproces, en met natuurlijke grondstoffen.
 
Al deze bieren worden enkel artisanaal gefilterd, en zijn van hoge gisting met hergisting op de fles.
 
Daarom staat de familie Vancoillie-Vasile stuk voor stuk garant voor unieke recepten met een vleugje Kortrijk. De bieren van Biercreatie's Pottelbergh worden in nauw overleg met en bij Brouwerij De Meester in Lendelede gebrouwen.

De bieren van Biercreatie's Pottelbergh zijn allemaal artisanale Belgische bieren gebrouwen met hernieuwbare energie. Ze bevatten noch kleurpigmenten, noch schuimverbeteraars of kunstmatige smaakmakers. Deze artisanale bieren zijn hoppig en vol van smaak, maar zijn alsook zacht in de mond. Ze hebben een uitstekende zoet-bitter balans, een aangename geur en een mooie schuimkraag. 

De bieren van Biercreatie's Pottelbergh zijn uitsluitend gebrouwen volgens het traditioneel brouwproces, en met natuurlijke grondstoffen. Al deze bieren worden enkel artisanaal gefilterd, en zijn van hoge gisting met hergisting op de fles. Daarom staat de familie Vancoillie-Vasile stuk voor stuk garant voor unieke recepten met een vleugje Kortrijk. De bieren van Biercreatie's Pottelbergh worden in nauw overleg met en bij Brouwerij De Meester in Lendelede gebrouwen.